Home » » HANDBAL: CSU Galați-HC Buzău, miercuri, ora 14.00

HANDBAL: CSU Galați-HC Buzău, miercuri, ora 14.00

În divizia A de handbal masculin, miercuri este programată prima etapă intermediară din acest retur. Astfel, de la ora 14.00, sala de handbal din complexul ”Sidrerurgistul” va găzdui jocul din etapa a XVII-a din seria A dintre CSU Galați și HC Buzău. ”Studenții” gălățeni sunt favoriți în meciul cu echipa buzoiană înființată în vara lui 2012, ocupă locul 10 în clasament după 16 jocuri în care a acumulat 11 puncte. Studenții gălățeni ocupă locul 6 în clasamentul seriei cu 16 puncte din 16 jocuri, golaveraj 461-433. Jocul din sala Siderurgistul va fi arbitrat de cuplul nemțean Murariu-Tăbăcariu. În tur CSU Galași s-a impus la limită 26-25 (13-11).   

În acestă săptămână handbaliștii de la CSU Galați vor mai juca un meci, sâmbătă, 9 martie, de la ora 14.00, la București cu echipa secundă a celor de la Dinamo București.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger