Home » , , , , » FOTBAL: Metalosport s-a impus la scor în dery-ul municipal din liga a IV-a

FOTBAL: Metalosport s-a impus la scor în dery-ul municipal din liga a IV-a

Etapa a XX-a din liga a IV-a Galați a fost marcată de derby-ul municipiului Galați dintre Metalosport și Quantum Club. Deși a fost un derby de clasament între locul 2 (Metalosport) și Quantum Club (locul 3), Metalosport a învins categoric cu 5-0. Cu același scor a câștigat și campioana meciul din etapa curentă, Sporting Liești a trecut pe teren propriu de Muncitorul Ghidigeni cu 5-0 și a ajuns la un golaveraj năucitor, 101 goluri marcate și doar 19 încasate. Celelalte rezultate ale etapei a XX-a sunt: Gloria Ivești-Unirea Braniștea 2-0. Avântul Drăgănești-Avântul Vânători 4-3, Juventus Toflea-Victoria Independența 1-0, Fulgerul Smulți-Avântul Matca 3-0, Bujorii Târgu Bujor-Viitorul Costache Negri 1-1, Sporting Tecuci a stat. 

Sporting Liești continuă să conducă liga a IV-a cu 57 de puncte, din 19 meciuri, fără înfrângere, golaveraj 101-19, locul 2 este ocupat de Metalosport cu 48 de puncte din 20 de jocuri, golaveraj 74-26, Quantum Club este pe 3 cu 37 de puncte din 20 de jocuri, golaveraj 54-41. 

Etapa viitoare, (cu 9 etape înainte de final) se vor disputa jocurile: Quantum Club-Sporting Liești, Viitorul Costache Negri-Metalosport, Unirea Braniștea-Fulgerul Smulți, Avântul Matca-Bujorii Târgu Bujor, Sporting Tecuci-Gloria Ivești, Avântul Vânători-Juventus Toflea, Muncitorul Ghidigeni-Avântul Drăgănești, Victoria Independența-stă. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger