Home » » FOTBAL: Cu ”burta goală”, Lieștul a fost egală cu FCM Dunărea

FOTBAL: Cu ”burta goală”, Lieștul a fost egală cu FCM Dunărea
Chiar dacă se confruntă cu probleme financiare mari, 3 luni restanță la salarii și 4 prime de joc, cei de la Sporting Liești au susținut până la urmă vineri la prânz, amicalul cu FCM Dunărea. Jucătorii și staful tehnic de la Sporting Liești au susținut amicalul pentru a nu le strica programul celor de la FCM Dunărea. Meciul de vineri s-a încheiat la egalitate 2-2, la pauză 0-0. Ambele goluri ale Sportingului au fost marcate de Laurențiu Nastea. La FCM Dunărea au evoluat toți cei 31 de jucători din lot.

Pentru Sporting Liești au evoluat: Vasiliu-Postolea, Petrea, Teleagă, Lovin, Bahnașu, Adamache, Daniel Voicu, Nastea, Dragoș Voicu, Robert Stoica. Pe parcurs au mai jucat: Dorojan, Pavel, Ancerenco, Scutaru. Antrenori: Doru Buciumeanu și Ionel Crihană. 

Până la revolvarea problemelor financiare, jucătorii și staful tehnic de la Sporting Liești nu se vor antrena, vor continua vacanța. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger