FOTBAL: Petrolul Schela și Voința Cudalbi conduc în Liga a V-a

9

În Liga a V-a Galați, Campionatul Județean de Seniori, s-a disputat la finele săptămânii trecute etapa a XIV-a. Echipele din frungtea clasamentului, aflate în lupta pentru primul loc s-au impus categoric. În seria I, liderul Petrolul Schela a învins cu 5-1 pe terenul celor de la Voința Șivița, ”lanterna” seriei. Celalte rezultate: Prutul Vlădești-Mălina Smârdan 2-1, A.S. Cuca-Zimbrul Slobozia Conachi 2-4 și Flacăra Pechea-Voința Cișmele 3-2, surpriza rundei. 

Liderul din seria a II-a, Voința Cudalbi s-a obișnuit cu victoriile la scor, iar în etapa a XIV-a a învins cu 4-0, Inter Tudor Vladimirescu. După victoria de acasă cu Inter Tudor Vladimirescu, echipa din Cudalbi, a ajuns la 54 de goluri marcate, cel mai bun atac din Liga a V-a gălățeană. Principala urmăritoare a liderului, Siretul Piscu, a obținut o victorie de aceiași manieră, 4-0, pe terenul celor de la Zorile Grivița. La fel ca în clasamentul seriei, Siretul Piscu este pe locul doi și într-o ierarhie a ofenisvei, echipa din Piscu a marcat 53 de goluri în cele 14 jocuri disputate. Celelalte rezultate ale seriei: Șoimii Fundeni-Unirea Cosmești 7-1, Foresta Șendreni-Siretul Nămoloasa 3-0. 
Cu patru etape înainte de finalul sezonului, în seria I, lider este Petrolul Schela. ”Găzarii” conduc cu 34 de puncte din 13 jocuri. Locul doi este ocupat de Agrojor Jorăști cu 25 de puncte, iar podiumul este încheiat de Voința Cișmele cu 23 de puncte.

În seria a II-a lupta este strânsă, Voința Cudalbi este lider cu 34 de puncte din 14 jocuri, golaveraj 54-15. Siretul Piscu este principala urmăritoare cu 33 de puncte în 14 jocuri, golaveraj 53-19, podiumul este încheiat de Foresta Șendreni cu 28 de puncte. Etapa viitoare se va disputa duminică, 27 aprilie.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal