FOTBAL: Branko Ghrahovac: ”Sper să vină un nou investitor la Oțelul, pentru că lumea iubește fotbalul in Galați”

10

În intervenția de la Lider Sportiv, de la Pro FM-Lider FM, Branko Grahovac, a arătat că știe ce se întâmplă la Oțelul, chiar dacă în ultima perioadă a evoluat în Turcia: ”Știu tot ce se întâmplă la Oțelul, nu îmi vine să cred că echipa campioană, câștigătoarea Supercupei, care a câștigat mulți bani să ajungă aproape de faliment. Cu banii câștigați Oțelul trebuia să fie în top timp de  10 ani. Echipa actuală de la Oțelul nu are nico șansă să rămână în Liga I. Am văzut meciul cu Ceahlăul, Oțelul are echipă slăbuță, mai are nevoie de jucători valoroși. A trecut foarte puțin timp, doar trei ani, de când Oțelul a câștigat mulți bani iar acum se vrobește de faliment. Eu sper ca Oțelul să nu intre în faliment, sper să vină un nou investitor pentru că lumea iubește fotbalul in Galați”. 

Despre portarul Alexandru Vlasie, Branko Grahovac, portarul campion în 2011 cu Oțelul a spus: ”Mă bucur pentru ”Vasile, cu care am fost coleg la echipa a II-a, a fost erou după loviturile de la 11 metri. El este un băiat bun și un portar bun, eu zic că poate face față în Liga I. Toată lumea și toți jucătorii trebuie să dovedească pe teren, el are un început foarte bun. ”Vasile” trebuie să aibă ocazia să apere șase luni, eu zic că poate fi un om important pentru Oțelul”. 

Dintre jucătorii cu care Oțelul a devenit campioană în 2011, Grahovac spune că a mai vorbit cu Gabi Giugiu, Cristi Sârgi, Cristi Brăneț și conaționalul său Enes Sipovic: ”Am mai vorbit cu Sârghi, Giurgiu, Brăneț și Enes Sipovici, cu Enes aproape în fiecare zi. Toți suntem tirști despre situația de la Oțelul, nici ei nu pot să ceradă ce s-a întâmplat cu Oțelul”.   

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal