FOTBAL: Lucian Ciofoaia: ”Orice meci este decisiv pentru club”

2

În intervenția de la Lider Sportiv, Lucian Ciofoaia, administratorul special al FC Oțelul, Lucian Ciofoaia, a vorbit despre evenimentele petrecute la clubul gălățean în ultima săptămână: ”Nu a fost grevă la Oțelul, am ținut cont de părerea unor jucători care s-au plâns că antrenamnetele sunt intense, ca sunt obosiți și s-a luat o decize să se ia pauză. Nu avem astfel de probleme la echipă.  Au fost unii dintre jucători care spre mândria lor au dorit să se antreneze iar noi le-am pus la dispoziție programul de antrenament, a fost o confuzie”.  


Despre deplasarea de la Iași, meciul cu CSMS Iași, cât și situația antrenorului Hans Michael Weis, administratorul special Ciofoaia a spus: ”Echipa pleacă duminică la Iași, autocarul este stricat în service se așteaptă piesele. Am închiriat un autocar și am făcut rezervare la hotel. Orice meci este decisiv pentru club, noi staff-ul administrativ am rezolvat toate problemele. Antrenorul Michael Weis știa situația clubului, nu a fost ascunsă, știa bugetul, ne așteptam să avem probleme. Eu nu fac parte și nu am făcut parte din lumea fotbalului, nu pot să comentez dacă antrenorul Weis a lucrat bine pentru echipă, așa cum știți un antrenor este ținut de rezultate”.  


De asemenea, Lucian Ciofoaia, a adus câteva lămuriri legate de conducerea clubului: ”Administratorul special este pus de acționari. În momentul în care clubul va fi preluat de noii acționari eu le voi preda toate documentele. Clubul este condus de de administratorul judiciar, administratorul specuial este persoana care reprezintă acționarii. Administratorul judiciar are prima semnăturră, administratorul special a doua. Eu mai fac parte din anumite companii TNG. Nu este obligatoriu să deții o anumită funcție în companie sa fii administrator special. Pentru a fi administrator special trebuie să ai anumite studii”. 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal