Home » , » BASCHET: Opt din opt pentru Phoenix U

BASCHET: Opt din opt pentru Phoenix UEchipa de băieți a clubului Phoenix U continuă jocurile fără înfrângere în Liga I masculină. În etapa a VIII-a din grupa semifinală Phoenix U a învins, pe teren propriu,  83-65 ( 21-22, 17-18, 18-13, 27-12), una dintre contracandidatele la un loc în Liga Națională, CSU Știința București.

Pentru Phoenix U au marcat: Pîrlog 22 de puncte, Brown 20 de puncte, Vîrnă 15 puncte, Cioacătă 11 puncte,  Bălănică 6 puncte, Harrison 5 puncte, Popa 2 puncte, Badea 2 puncte. 

Cu două jocuri înainte de finalul LNBM, Phoenix U conduce în grupa semifinală din Liga I masculină cu 16 puncte din 8 jocuri. Indiferent de rezultatele din jocurile rămase de disputat, la Dinamo București, 26 aprilie și pe teren propriu cu CSM Miercurea Ciuc, Phoenix U este calificată la turneul de promovare în prima ligă de baschet.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger