Home » , » BASCHET: Romina Filip și Gabriela Cursaru, convocate la echipa națională

BASCHET: Romina Filip și Gabriela Cursaru, convocate la echipa naționalăSub comanda lui Florin Nini, antrenorul liderului neînvins din semifinalele Ligii I și managerul clubului Phoenix U, echipa națională de senioare a României s-a reunit la Chelie Grădiștei. În lotul pregătit de Florin Nini se regăsesc două jucătore de la echipa de LNBF a clubului Phoenix U, Romina Filip și Gabriela Cursaru, jucătoare obișnuit cu meciurile la echipa națională.

Stagiul de pregătire de la Cheile Grădiștei se va încheia duminicăm, 3 mai, după care ”tricolorele” vor mai susține alte stagii de pregătire la Galați și București. România se pregătește pentru Eurobasket Women 2015, competiție ce se va desfășura în România și Ungaria. România va juca la Eurobasket în Grupa A cu selecționatele: Frantei, Cehiei, Ucrainei si Muntenegru. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger