Home » , » BOWLING: Bebe Tudorie, despre începuturile echipei Five Stars Galați

BOWLING: Bebe Tudorie, despre începuturile echipei Five Stars GalațiLa Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, fostul popicar Bebe Tudorie, actualmente jucător de bowling la echipa de prima ligă ACS Five Stars Galați, a vorbit despre începuturile echipei de bowling a Galațiului.  „După 25 de ani, echipa de popice ICMRSG a strâns diverse onoruri, campioană națională, vicecampioană, mai multe locuri trei cu echipa, cu campioni la individual, foarte multe titluri la nivel național și internațional. În 2003, la Sarajevo, s-a câștigat titlul de vicecampioni europeni. Echipa nu a mai avut sponsori, au rămas copii și juniorii care joacă din plăcere. După o perioadă de pauză, din 2012 am luat-o de la capăt în bowling. Totul a pornit din ambiția domnului Todoru, a organizat câteva turnee finale la Galați, și-a pus ambiția să facă o echipă la noi în oraş. A luat legătura cu Mihai Cadinoiu, datorită lui s-a făcut și clubul de la Liceul Nr. 9 (n.r. Anghel Saligny), club de talie europeană. Mihai Cadinoiu ne-a sunat și am luat-o de la capăt”, a spus Bebe Tudorie.

Legat de banii cu care sunt plătiți jucătorii echipei Bebe Tudorie a spus: „Deocamdată noi nu câștigăm nimic. Avem sponsorul care plătește deplasările și taxele aferente la Federație. Noi, componenții echipei, avem fiecare alt loc de muncă. La început am venit din plăcere, iar acum ne-am implicat mai tare”, a încheiat Bebe Tudroie la Lider Sportiv. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger