Home » , » FOTBAL: ”Am decis să lăsăm intrarea liberă pentru că s-a aprins din nou scânteia salvării de la retrogradare”

FOTBAL: ”Am decis să lăsăm intrarea liberă pentru că s-a aprins din nou scânteia salvării de la retrogradare”
La Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, Cristi Munteanu, team-manger FC Oțelul, a declarat că așteaptă ca suporterii gălățeni să fie prezenți în număr cât mai mare la meciul de duminică cu Viitorul Constanța, mai ales că intrarea este liberă: „Am decis să lăsăm intrarea liberă la meciul cu Viitorul pentru că s-a aprins din nou scânteia salvării de la retrogradare. La un meci așa greu cu echipa lui Hagi, cu suporterii aproape ne putem face viața mai ușoară. Suporterii pot ajuta echipa să depășească momentele dificile care vor fi în meciul cu Viitorul. În euforia victoriei de la București, cu Steaua, am promis suporterilor că vom lăsa intrarea liberă, ca ei să vină la stadion. Pentru mulți contează acei 10 lei ce trebuie plătiți pentru un bilet. Sper ca Galațiul să răspundă prompt, să fie lângă echipă”.

Oțelul va juca cu Viitorul Constanța duminică, 26 aprilie, de la ora 18.30, iar intrarea spectatorilor va fi liberă!   
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger