Home » , » FOTBAL: Cristi Munteanu, despre absențele Oțelului la Mediaș

FOTBAL: Cristi Munteanu, despre absențele Oțelului la MediașLa Divizia Locală de la Digi 24 Galați, Cristi Munteanu, team-manager FC Oțelul, a vorbit despre starea lotului înainte de jocului din etapa a XXIX-a din Liga I: ”Pentru meciul de la Mediaș, cu Gaz Metan, avem câteva indisponibilități. Va lipsi în continuare Jugurtha Hamroun, nu îl vom avea nici pe Cristi Cristea accientat în continuare, Iulian Popa a ieșit accdentat în meciul cu Viitorul, arbitrul nu a dat nici fault, iar Lucian Murgoci are piciorul în ghips după meciul cu Steaua”.   

Despre revenirile în echipă pentru jocul de la Mediaș, Cristi Munteanu a spus: ”La jocul de la Mediaș va reveni Ciprian Milea, a cărui suspendare a expirat”.

Oțelul va juca cu Gaz Metan Mediaș joi, 30 aprilie, de la ora 17.00. Jocul este programat să se dispute pe stadionul ”Gaz Metan” din Mediaș. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger