Home » , » FOTBAL: Cristi Munteanu: ”Eu cred în Andrei Miron”

FOTBAL: Cristi Munteanu: ”Eu cred în Andrei Miron”


Chiar dacă Oțelul se află în coada ierahiei în Liga I, Centrul de Copii și Juniori al clubului continuă să propună talente pentru echipa de seniori și echipele naționale ale României. La Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, Cristi Munteanu, team-manger FC Oțelul, a vorbit despre unul dintre cei care s-au remarcat în acest sezon, fundașul Andrei George Miron: ”Eu cred în Andrei Miron, de când am venit la echipă l-am recomandat selecționerului echipei naționale de tineret. El alături de Alex Tudorie și Cosmin Stoian sunt jucători care au potențial să ajungă foarte sus. Are un viitor frumos, este un jucător de caracter, profesionist 100%, la fiecare antrenament arată că vrea să ajungă cineva în fotbalul din România”.

De altfel, încrederea team-managerului i-a fost răsplătită de Andrei Miron prin evoluția din jocul cu Viitorul Constanța în care a și marcat un gol.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger