Home » , , » FOTBAL: Echipele din fruntea clasamentului au remizat în etapa a XX-a din Liga a IV-a

FOTBAL: Echipele din fruntea clasamentului au remizat în etapa a XX-a din Liga a IV-a


La finele săptămâni trecute s-au disputat jocurile din etapa a XX-a din Liga a IV-a Galați. Runda nu a fost lipsită de surprize, primele două clasate din clasament, Avântul Vale a Mărului și Unirea Braniștea au remizat. Liderul, Avântul Valea Mărului, a încheiat 2-2 jocul de la Viitorul Costache negri, iar echipa de pe locul doi, Unirea Braniștea, a făcut egal 3-3, la Ivești, cu Gloria. Celelalte rezultate ale etapei: Avântul Matca-Victoria Independența 3-4, Fulgerul Smulți-Avântul Vânători 3-0, Petrolul Schela-Quantum Club Galați 0-3, Bujorii Târgu Bujor-Juventus Toflea 2-2. rezultatul jocului Avântul Drăgănești-Muncitorul Ghidigeni nu a fost omologat de AJF Galați. 

Chiar dacă a remizat în etapa a XX-a, Avântul Valea Mărului își păstrează avansul consistent de 10 puncte în fruntea clasamentului. Avântul din Valea Mărului are 51 de puncte iar principala urmăritoare, Unirea Braniștea  a acumulat în 20 de etape 41 de puncte. Podiumul este încheiat de Fulgerul Smulți cu 38 de puncte. 

Etapa a XXI-a programează jocurile: 

Avântul Drăgănești-Avântul Matca

Muncitorul Ghidigeni-Gloria Ivești 

Unirea Braniștea-Bujorii Târgu Bujor 

Juventus Toflea-Petrolul Schela 

Quantum Club Galați-Fulgerul Smulți 

Avântul Vânători-Viitorul Costache Negri 

Avântul Valea Mărului-Victoria Independența.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger