Home » , , » FOTBAL: Fulgerul Smulți a realizat scorul etapei în Liga a IV-a

FOTBAL: Fulgerul Smulți a realizat scorul etapei în Liga a IV-a


În Liga a IV-a Galați s-a disputat meciurile din etapa a XVI-a. Cu escepția celor de la Unirea Braniștea, care au încheiat la egalitate 2-2 pe teren propriu cu Juventus Toflea, celelate echipe din frunte au câștigat meciurile disputate. Liderul, Avântul Valea Mărului s-a impus cu 2-0 la Ivești cu Gloria, Fulgerul Smulți a făcut scorul etapei, 5-0 cu cei de la Avântul Matca, iar Avântul Vânători a trecut cu 3-1 de Avântul din Drăgănești, Într-un alt joc al etapei Muncitorul Ghidigeni a învins Quantum Club Galați cu 2-1, iar Petrolul Schela a învins cu 5-1 Viitorul Costache Negri. Rezultatul jocului Bujorii Târgu Bujor-Victoria Independența nu a fost omologat șim urmează să intre pe rolul comisiilor AJF Galați. 

Situația la vîârf se prezintă astfel: Avântul Valea Mărului este liderul al zi din ligă cu 41 de puncte. Fulgerul Smulți este pe doi cu 35 de puncte, Avântul Vânători și Unirea Braniștea închid prima parte a clasamentului cu 32 respectiv 31 de puncte. 

Etapa viitoare sunt programate jocurile: Unirea Braniștea-Avântul Matca, Juventus Toflea-Muncitorul Ghidigeni, Quantum Club Galați-Avântul Drăgănești, Avântul Vânători-Gloria Ivești, Avântul Valea Mărului-Bujorii Târgu Bujor, Victoria Independența-Petrolul Schela șiViitorul Costache Negri-Fulgerul Smulți.   
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger