Home » » FOTBAL: Juniorii de la Vânători conduc fără pas greșit în Liga a IV-a

FOTBAL: Juniorii de la Vânători conduc fără pas greșit în Liga a IV-a


În Sâmbătă Mare, în deschiderea meciurilor seniorilor s-au jucat meciurile din etapa a XVIII-a din Liga a IV-a juniori. Scorul etapei s-a înregistrat la Ghidigeni, unde juniorii A1 de la Muncitorul au trecut cu 10-0 de cei de la Unirea Braniștea. Multe goluri s-au marcat și la Schela, juniorii A1 de la Petrolul au învins cu 5-0 echipa similară a liderului din liga seniorilor Avântul Valea Mărului. Liderul din Liga a IV-a juniori, Avântul Vânători a câștigat cu 4-1 jocul de la Târgu Bujor cu Bujorii. Celelalte rezultate ale etapei: Avântul Matca-Viitorul Costache Negri 2-1, Gloria Ivești-Quantum Club Galați 1-3, Avântul Drăgănești-Juventus Toflea 2-2. 

Liga a IV-a juniori este condusă de Avântul Vânători cu 54 de puncte, maximum, echipa din Vânători nu a pierdut niciun punct în acest sezon. Liderul este urmat de două echipe, Quantum Club Galați și Petrolul Schela, ambele cu câte 48 de puncte.      

În etapa a 19-a se vor disputa jocurile: Muncitorul Ghidigeni-Avântul Matca, Unirea Braniștea-Avântul Drăgănești, Juventus Toflea-Gloria Ivești, Quantum Club Galați-Bujorii Târgu Bujor, Avântul Vânători-Petrolul Schela, Avântul Valea Mărului-Fulgerul Smulți, Victoria Independența-Viitorul Costache Negri.    
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger