FOTBAL: Liderul, Avântul Valea Mărului, a realizat scorul etpei în Liga a IV-a

5
În Sâmbăta Mare, AJF Galați a programat meciurile din etapa a XVIII-a din Liga a IV-a. Liderul, Avântul Valea Mărului, a jucat la Galați, pe terenul nou promovatei Petrolul Schela și a realizat scorul etapei 6-0. Surpriza etapei s-a înregistrat la Smulți, unde viceliderul dinaintea etapei, Fulgerul a pierdut 1-2 jocul cu Victoria Independența și a coborât un loc în ierarhia Ligii a IV-a. Unirea Braniștea, echipa ce a preluat locul doi după ertape de Paște a învins 5-4 pe terenul celor de la Muncitorul Ghidigeni. 
Celelalte rezultate ale etapei: Avântul Matca-Viitorul Costache Negri 1-5, Bujorii Târgu Bujor-Avântul Vânători 3-4, Gloria Ivești-Quantum Club Galați 3-2, Avântul Drăgănești-JUventus Toflea 5-1. 
Cu opt etape înainte de finalul sezonului Avântul Valea Mărului conduce în Liga a IV-a Galați cu 47 de puncte la 10 lungimi distanță de echipa de pe locul doi, Unirea Braniștea. Fulgerul Smulți și Avântul Vănători închid priam parte a clasamentului cu câte 35 de puncte. 
În etapa a 19-a se vor disputa jocurile: Muncitorul Ghidigeni-Avântul Matca, Unirea Braniștea-Avântul Drăgănești, Juventus Toflea-Gloria Ivești, Quantum Club Galați-Bujorii Târgu Bujor, Avântul Vânători-Petrolul Schela, Avântul Valea Mărului-Fulgerul Smulți, Victoria Independența-Viitorul Costache Negri.     
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal