Home » » FOTBAL: Metalosport are derby pentru locul 10 cu Voința Snagov

FOTBAL: Metalosport are derby pentru locul 10 cu Voința Snagov


În etapa a XXI-a din Liga a III-a, Metalosport va juca pe teren propriu cu cei de la Voința Snagov. Sâmbătă, 25 aprilie, de la ora 17.00, pe stadionul ”Ancora-Zoltan David”, echipa pregătită de Mihai Ciobanu, va juca derby-ul pentru locul zece în seria secundă din Liga a III-a cu cei de la Snagov. Înaintea jocului de sâmbătă, cele două echipe sunt în luptă directă pentru locul zece. Metalosport este pe 11 cu 14 puncte din 20 de jocuri, iar Voința Snagov este pe locul zece cu 17 puncte din 20 de jocuri. Jocul din tur, de la Snagov, s-a încheiat la egalitate 5-5. 

În pauza jocului cu Voința Snagov, cinci dintre spectatorii care vor fi prezenți în tribunele stadionului ”Ancora” vor putea participa la un concurs inițiat de organizatori, intitulat ”Dă-i gol”. Suporterii vor fi aleși prin tragere la sorți și vor trebui să marcheze, din lovituri de la 11 metri, în poarta lui Marian Popovici, unul dintre portarii echipei gălățene. Câștigătorul concursului va fi premiat de clubul Metalosport cu o minge de fotbal.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger