Home » , » FOTBAL: Metalosport țintește locul zece la finalul sezonului

FOTBAL: Metalosport țintește locul zece la finalul sezonului


Invitat prin intermediul telefonului la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, președintele Metalosport, Dorin Butunoiu, a anunțat obiectivul echipei sale în acest sezon. „Deja am fixat obiectivul pentru returul sezonului în curs cât, clasarea pe locul zece. Ce este mai sus de locul zece este un plus pentru noi și ne dă încredere că putem obține mai mult. Dacă suntem pe locul zece ne putem gândi cum să construim echipa pentru viitor”, a spus Dorin Butunoiu despre obiectivul echipei la Lider Sportiv.  

După ce s-au disputat 17 jocuri din seria a II-a, Liga a III-a,, Metalosport este pe locul 12 cu zece puncte. Metalurgiștii au șanse destul de mari să se clasaze pe locul zece pentru că în acest moment poziția țintită de Metalosport este ocupată de Oțelul II, echipă desființată și retrasă din Liga a III-a. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger