Home » , » FOTBAL: Valea Mărului a trecut la pas de ”lanternă”, Fulgerul Smulți s-a împiedicat la Costache Negri, în Liga a IV-a

FOTBAL: Valea Mărului a trecut la pas de ”lanternă”, Fulgerul Smulți s-a împiedicat la Costache Negri, în Liga a IV-aSâmbătă și duminică în Liga a IV-a Galați s-au disputat meciurile din etapa a XVII-a. Dintre echipele din fruntea clasamentului, care se luptă pentru promovarea în Liga a III-a, Fulgerul Smulți s-a împiedicat pe terenul celor de la Viitorul Costache Negri. Fratele mai mic al Oțelului a pierdut 2-3 jocul de la Costache Negri și pierde teren în lupta pentru șefie cu Avântul Valea Mărului. Scorul etapei s-a înregistrat la Braniștea, unde echipa locală Unirea a trecut cu 12-0 de Avântul Matca. Liderul ligii gălățene, Avântul Valea Mărului a jucat pe teren propriu cu ultima clasată Bujorii Târgu Bujor și a câștigat cu 9-2. Celelalte rezultate ale etapei: Victoria Independența-Petrolul Schela 7-3, Avântul Vânători-Gloria Ivești 1-3, Quantum Club Galați-Avântul Drăgănești 7-1, Juventus Toflea-Muncitorul Ghidigeni 2-2. 

După XVII etape din Liga a IV-a Galați, Avântul Valea Mărului conduce cu 44 de puncte. Liderul este urmat de Fulgerul Smulți cu 35 de puncte, Unirea Braniștea cu 34 de puncte, Avântul Vânători cu 32 de puncte și Quantum Club Galați cu 31 de puncte. 

În etapa a XVIII-a sunt programate jocurile: Avântul Matca-Viitorul Costache Negri, Fulgerul Smulți-Victoria Independența, Petrolul Schela-Avântul Valea Mărului, Bujorii Târgu Bujor-Avântul Vânători, Gloria Ivești-Quantum Club Galați, Avântul Drăgănești-Juventus Toflea și Muncitorul Ghidigeni-Unirea Braniștea.      
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger