Home » , » FOTBAL: Viorel Ion: ”Oțelul nu trebuie lăsat să moară!”

FOTBAL: Viorel Ion: ”Oțelul nu trebuie lăsat să moară!”

foto:www.dunareabatrana.ro
La Divizia Locală, de la Digi 24 Galați, legnda roș-alb-albastră, Viorel Ion, a spus că echipa la care s-a consacrat, ca jucător, nu trebuie lăsată să moară: „Cei care conduc Oțelul trebuie să facă orice să nu dispară clubul. Nu mă gândesc doar la retrogradare, aud, din afară, că sunt datorii foarte mari. În Liga a II-a nu mai sunt banii din drepturile tv și nu ai cum să duci insolvența. Oțelul nu trebuie lăsat să moară!”.

Fostul atacant al Oțelului a mai spus că Urziceniul, fostă campioană între timp desființată, nu se poate compara cu Oțelul, gruparea roș-alb-albastră este un brand în comparație cu fosta echipă din Ialomița: ”Am văzut stadionul din Urziceni, aproape că îmi dădeau lacrimile, buruienile sunt cât casa. Dar, Urziceniul nu a fost un club de tradiție, a fost creat peste noapte, Oțelul este un brand, Oțelul nu trebuie lăsat să moară!”. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger