Home » » FUTSAL: United 2 a încheiat sezonul regulat pe locul 2

FUTSAL: United 2 a încheiat sezonul regulat pe locul 2La finele săptămânii trecute la Sigihșoara s-a disputat ultimul turneu din Liga a II-a de futsal. Satelitul clubului United a jucat la Sighișoara cu echipele de la cei doi poli ai clasamentului. Prima dată au întâljnit ultima clasată Blue Angel Cristian, după care au jucat cu liderul la zi din Liga a II-a, City us 2 Târgu Mureș.

Jocul cu „lanterna” a fost câștigat de satelitul United cu 13-8, la pauză 6-6. Pentru United au marcat: Daniel Iorga 6 goluri, Iulian Gabriel Popa 3, Cristian Voinea, Robert Pricopie, Alexandru Paraschiva și Gabriel Berdilă, câte o reușită. Al doiela joc de la Sighișoara a fost pierdut de United 2, 0-5 cu cei de la City us 2 Tîrgu Mureș. A fost primul meci, din actualul sezon, de altfel, sezonul de debut în Liga II, în care satelitul nu a marcat.

După ce s-au disputat toate jocurile din sezonul regulat al Ligii a II-a, United 2 a încheiat sezonul regulat pe locul doi, cu 22 de puncte din 14 jocuri, 7 victorii, o remiză, 6 înfrângeri, golaveraj 84-65. După dispurtarea meciurilor din sezonul regulat, pentru satelitul clubului United urmează meciuriole de la turneul final unde alături de United 2 vor mai evolua: City us 2 Târgu Mureș, Pro Tineret Sighișoara și Fortius Buzău. Tuirneul final se va juca la Galați la o dată ce urmează a fi anunțată.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger