Home » , , » HANDBAL: Mihai Pantea: „La Pitești nici noi nu am excelat, dar nici nu am fost lăsați să câștigăm”

HANDBAL: Mihai Pantea: „La Pitești nici noi nu am excelat, dar nici nu am fost lăsați să câștigăm”În etapa a XXVI-a din Divizia A masculină, CSU Galați a pierdut 16-19, la pauză 8-9, jocul dispitat la Pitești cu echipa locală HC Argeș. Despre jocul de la Pitești a vorbit la Lider Sportiv, de la Pro FM Lider FM, antrenorul echipei Mihai Pantea: „Meciul s-a terminat 19-16 pentru Pitești, nici noi nu am excelat dar nici nu am fost lăsați de arbitri să câștigăm, sunt alte interese. se știa de la început care sunt obiectivele Federației în serie”

Cu patru etape înainte de finalul seriei A din Divizia A, CSU Galați este pe locul trei cu 57 de puncte din 23 de jocuri, 19 victorii, 4 înfrângeri, golaveraj 824-474. După poziția actuală din clasament gălățenii vor juca la barajul de promovare în Liga Națională. Până la finalul sezonului CSU Galați va mai juca cu CSM Ploiești, la Galați, 6 mai, la Cimentul Bicaz, 9 mai, cu HC Buzău, la Galați, 23 mai. În ultima etapă CSU Galați stă.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger