Home » , » HOCHEI: Aport decisiv pentru campioni în victoria cu Australia

HOCHEI: Aport decisiv pentru campioni în victoria cu Australia


În al doilea meci de la Campionatul Mondial, Divizia a II-a, Grupa A, din Islanda, România a învins 5-1 (2-0, 0-0, 3-1), echipa Australiei. La fel ca în jocul de ieri, un aport important asupra victoriei l-au avut jucătorii care au câștigat campionatul recent cu Dunărea. 

Revenit în echipă, după absența de ieri cu Serbia, Attila Goga, căpitanul echipei naționale, a fost coautor la primele două goluri, după care a reușit să marcheze golul de 3-0 al României. După dubla de ieri cu Serbia, Levente Lorincz a marcat astăzi un gol, pentru 2-0, din pasa lui Attila Goga.  În finalul jocului alți doi campioni și-au trecut numele pe lista marcatorilor, pentru 4-1 a marcat Ede Mihaly, iar tabela a fost închisă de fundașul Botond Flinta. De altfel, cu excepția primului gol, marcat de Roberto Gliga, cealalte au fost marcate de jucătorii care au câștigat recent titlul cu Dunărea.        

În jocul cu Australia poarta României a fost apărată de portarul campionilor, Onodi Otto, aflat la meciul de debut la echipa națională. Din lotul tricolorilor, pentru jocul de azi, au făcut parte alți doi jucători campioni cu Dunărea, Adrian Irimia și Papp Szabolcs. 

După două jocuri de la Campionatul Mondial, România are 6 puncte, maximum. După o zi de pauză, joi, 16 aprilie, de la ora 16.00, România va juca cu echipa Belgiei.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger