Home » , » HOCHEI: Attila Goga, cel mai bun fundaș la Mondialul din Islanda

HOCHEI: Attila Goga, cel mai bun fundaș la Mondialul din IslandaLa finalul Campionatului Mondial, Divizia a II-a, Grupa A, organizatorii au anunțat cei mai buni jucători pentru fiecare dintre compertimentele echipei, Astfel, cel ami bun fundaș al turneului din Islanda a fost declarat căpitanul echipei României, Attila Goga, jucător ce a câștigat recent Liga Națională de Hochei cu Dunărea. 

Cel mai ofensiv fundaș din Liga Națională de Hochei, Attila Goga, a jucat la competiția din Islanda în patru din cele cinci meciuri ale turneului a marcat un gol și a oferit cinci pase decisive, acumulând un total de 6 puncte.        

Attila Goga, fundaș, 33 de ani. A mai jucat în cariera lui la HSC Miercurea Ciuc, club cu care a cucerit mai multe titluri naționale, HC Miercurea Ciuc, Corona Brașov și Progym Gheorgheni, echipa din orașul natal. La echipele naționale a jucat la toate categoriile, U 18, U 20 și seniori, cu care a participat la mai multe ediții ale Campionatelor Mondiale. A sosit la Dunărea la începutul sezonului împreună cu ceilalți doi jucători de națională de la Sport Club Miercurea Ciuc, Flinta și Szocs. Cu mai multe prezente în Cupa Continentală, Attila Goga a fost cel mai bine clasat fundaș, în clasamentul marcatorilor, din sezonul regulat și barajul pentru semifinale.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger