Home » , » HOCHEI: Campionii de la Dunărea au marcat pentru echipa națională la Mondial

HOCHEI: Campionii de la Dunărea au marcat pentru echipa națională la MondialÎn primul meci de la Campionatul Mondial, Divizia a II-a, Grupa A, competiție ce se desfășoară la Reykjavik, Islanda, echipa națională a României a învins 8-4 (3-0, 3-2, 2-2) Serbia.  Printre marcatorii golurilor echipei naționale a României s-au aflat și jucătorii care au câștigat titlul recent cu Dunărea. Primul care a marcat pentru națională, dintre campioni, a fost Levente Lorincz, din pasa lui Botond Flinta, în minutul 5 al primei reprize pentru 2-0. Apoi, un alt atacant campion cu Dunărea, Ede Mihaly, a marcat pentru 4-0, în minutul 4 al părții secunde. Căpitanul din acest joc al naționalei, fundașul campion cu Dunărea, Szabolcs Papp, a punctat și el pentru România în minutul 9 al părții secunde, pentru scorul 5-1. În minutul 19 al părții secunde, atacantul Levente Lorincz a reușit dubla din pasa lui Botond Flinta. În lotul echipei României s-au mai aflat alți 2 campioni. Portarul Otto Onodi, rezervă astăzi și atacantul Adrian Irimia.      

Mâine, marți, 14 aprilie, de la ora 16.00, România va juca al doilea meci de la Mondialul din Islanda cu Australia, echipă ce a pierdut primul joc din Islanda 1-6 (1-2, 0-1, 0-3) cu echipa Spaniei.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger