Home » , , » HOCHEI: Cătălin Geru: „Cred că am marcat cam 600 de goluri în carieră!”

HOCHEI: Cătălin Geru: „Cred că am marcat cam 600 de goluri în carieră!”Invitat în studioul Lider Sportiv, de la Pro FM Lider FM, căpitanul campionilor de la Dunărea, Cătălin Geru, a fost întrebat despre numărul de goluri marcate în cariera sa la echipele pentru care a evoluat. Răspunsul legendarului căpitan a fost: „Nu știu să zic o cifră exactă, nu aș vrea să exagerez. Am 27 de ani de hochei la seniori, eu zic că am undeva la cinci-șase sute de goluri înscrise. Din păcate la noi hocheiul nu a avut un nivel atât de ridicat să fie contabilizat fiecare gol. Alte campionate de hochei din lume au statistică din anii 60-70!”, a spus Cătălin Geru.

Pe lângă Dunărea, echipă la care s-a lansat și de la care, cel mai probabil, se va retrage, Cătălin Geru a mai jucat pentru Steaua București și echipele naționale de juniori și seniori ale României. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger