Home » , , , » HOCHEI: Cătălin Geru, despre Cupa Continentală

HOCHEI: Cătălin Geru, despre Cupa Continentală
Fost jucător în Cupa Continentală, pe vremea când evolua la Steaua, căpitanul de la Dunărea, Cătălin Geru, a oferit, la Lider Sportiv, de la Pro FM Lider FM, câteva detalii despre competiția rezervată echipelor campioane. „În prima fază Cupa Continentală se va juca pe regiuni. Campioanele țărilor din Europa de Est vor juca în primele tururi, iar echipele de top vor intra în competițe în rundele superioare. Banii sunt puțini, iar recompensa e modestă. În acest sezon echipa trebuie să reia pregătirile pe la jumătatea lunii mai cel târziu, pentru că trebuie să demonstrăm că titlul câștigat nu a fost o întâmplare. Primul tur din Cupa Continentală se joacă în septembrie, iar turul doi în octombrie”, a spus Cătălin Geru la Lider Sportiv. 

Sezonul trecut campioana României, Corona Brașov a intrat în turul secund al competiției, Grupa C, și a jucat alături de echipele: KH Sanok, din Polonia, Dunaujvarosi Acelbikak Dab Docler, Ungaria și Prizma Riga, Letonia. Grupa s-a desfășurat la Brașov iar reprezentanta României a încheiat pe locul doi și a ratat calificarea în turul trei al Cupei Continentale.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger