Home » , » HOCHEI: Ede Mihaly, golgeterul Mondialului din Islanda

HOCHEI: Ede Mihaly, golgeterul Mondialului din IslandaEchipa națională a României a încheiat pe primul loc Campionatul Mondial, Divizia a II-a, Grupa A, din Islanda. La competiția în urma căreia România a revenit în Divizia a I-a, grupa B, cele mai multe goluri au fost marcate de Ede Mihaly, jucător care a câștigat recent Liga Națională de Hochei cu Dunărea. În cele cinci jocuri de la Mondial, Ede Mihaly a marcat șase goluri, hat-trick  cu Spania și câte unul cu Serbia, Belgia și Australia.

Pe lista marcatorilor de la Mondialul din Islanda și-au mai trecut numele alți trei jucător care au câștigat recent titlul în România. Cu 4 goluri, în 5 jocuri, Levente Lorincz împarte poziția secundă a clasamentului jucătorilor care au înscris în Islanda cu Roberto Gliga. Ceilalți campioni care au înscris la Mondialul din Islanda au fost fundașii Attila Goga și Botond Flinta, câte un gol. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger