Home » , » HOCHEI: Onodi Otto și Adrian Irimia, despre convocările la echipa națională

HOCHEI: Onodi Otto și Adrian Irimia, despre convocările la echipa naționalăLotul echipa naționale de seniopri a României s-a reunit pentru prima pregătirea campionatului Mondial Divizia a II-a, Grupa A. În lotul lărgit al României se regăsesc și 5+3 jucători campioni cu Dunărea în LNH. Doi dintre cei opt dunăreni convocați la națională, portarul Onodi Otto și atacantul Adrian irimia au vorbit despre convocările la națională. „Am primit convocarea, înainte de meciul patru al finalei cu Steaua şi cred că asta a fost şi o motivaţie în plus pentru mine. Sper din tot sufletul să conteze acest campionat câștigat şi să prind Campionatul Mondial", a spus atacantul Adrian Irimia. „Am fost convocat, dar încă nu ştiu pentru că trebuie să înceapă pregătirea", a spus Otto Onodi. Pentru cei doi convocările la echipa națiomnală de seniori sunt în premieră. 

Altfel, România va juca Campionatul Mondial Divizia a II-a, Grupa A, în Islanda la Reykjavik. Alături de România în grupa valorică II A vor mai evolua echipele: Islanda, Serbia, Australia, Belgia, Spania. Obiectivul României la Mondial este revenirea în Divizia a I-a, Grupa B.  

Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger