Home » , » HOCHEI: Otto Onodi, cel mai bun jucător al României în victoria cu Australia

HOCHEI: Otto Onodi, cel mai bun jucător al României în victoria cu AustraliaLa finalul meciurilor de la Campionatul Mondial, Divizia a II-a, Grupa A, de la  Reykjavik, Islanda, din cele două echipe, sunt desemnați cei mai buni jucători. După ce în primul meci al României cel mai bun jucător a fost desemnat Daniel Trancă, la finalul victoriei 5-1 (2-0, 0-0, 3-1) cu Australia, cel mai bun jucător, din echipa României, a fost desemnat portarul campion cu Dunărea, Otto Onodi. Pentru cel supranumit ”Otto-bloc” de suporterii gălățeni, după shootout-ul  din meciul patru al finalei cu Steaua, jocul cu Australia a fost meciul de debut la echipa națională de seniori.  

Primele două jocuri de la Campionatul Mondial, Divizia a II-a, Grupa A, au fost câștigate de România 8-4 (3-0, 3-2, 2-2) cu serbia și 5-1 (2-0, 0-0, 3-1) cu Australia. Următorul meci al României este programat pentru joi, 16 aprilie, de la ora 16.00, cu Belgia.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger