Home » , » HOCHEI: A treia victorie pentru România la Mondial

HOCHEI: A treia victorie pentru România la Mondial


Echipa națională a României a câștigat al treilea meci de la Campionatul Mondial, Divizia a II-a, Grupa A de la Reykjavik, Islanda. România, cu maximum de puncte după primele două jocuri, s-a impus cu 4-3 (3-0, 0-2, 1-1) în fața Belgiei. 

Primul gol al României a fost marcat Ede Mihaly, din pasa colegului de la Dunărea Attila Goga și Levente Zsok. Căpitanul Attila Goga și Ede Mihaly au fost coautori la golul trei al României marcat de Roberto Gliga. La fel ca în precedentul joc, victoria  5-1 (2-0, 0-0, 3-1) cu Australia, poarta României a fost apărată de portarul campion cu Dunărea, Otto Onodi. Din lotul României au mai făcut parte și Botond Flinta, Levente Lorincz, Papp Szabolcs, Adrian Irimia, jucători care au câștigat recent LNH cu Dunărea.   

După  trei jocuri de la Mondial, România a acumulat 9 puncte din 3 victorii. Următorul joc al României la competiția din Islanda este programat vineri, de la ora 19.30 cu Spania.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger