Home » » RUGBY: Galațiul reprezentat cu brio la Balcaniada de rugby în 7

RUGBY: Galațiul reprezentat cu brio la Balcaniada de rugby în 7


La finele săptămânii trecute, la București, s-a disputat prima ediția a Balcaniadei de rugby în 7. RCM Galați a fost bine reprezentat la competiția din Capitală, patru dintre jucătorii echipei fiind cooptați în loturile României care au participat la Balcaniadă: Gabriel Partenie, Gabriel Dănăilă, Cristi Boboc și George Rusu.   

Trei dintre gălățeni, Gabriel Dănăilă, Gabriel Partenie și Cristi Boboc au fost repartizați în echipa numită U 23 a României, iar George Rusu a jucat pentru România. Competiția a fost câștigată de echipa României. Cealaltă echipă din care au făcut parte ceilalți gălățeni (Boboc, Dănăilă, Partenie), de altfel, din șapte jucători trei erau de la RCM Galați, a încheiat turneul pe locul trei. În finala mică, cu Bulgaria, câștigată 33-0, pentru România U 23 a marcat un eseu Gabriel Partenie. 

Altfel, sâmbătă, 25 aprilie, de la ora 11.00, pe stadionul „Municipal”, în etapa a V-a din Divizia Națională de seniori, RCM Galați va juca cu Stejarul Buzău.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger