Home » » RUGBY: RCM Galați întâlnește Stejarul Buzău, sâmbătă, pe ”Municipal”

RUGBY: RCM Galați întâlnește Stejarul Buzău, sâmbătă, pe ”Municipal”După o etapă de pauză și o rundă în care a jucat în deplasare, RCM Galați revine la jocurile de pe teren propriu. Sâmbătă, 25 aprilie, de la ora 11.00, pe stadionul ”Municipal” (Gloria de lângă Autogară), trupa gălățrană va juca cu Stejarul Buză, echipă revenită în Divizia Națională de Seniori. 

Jocul cu echipa din Buzău contează pentru etapa a V-a din DNS și este abordat de gălățeni de pe locul cinci în clasamentul la zi din DNS, patru fără cei de la CSM București U 23. În trei jocuri disputate RCM Galați a acumulat 9 puncte, din 2 victorii și o înfrângere, esaveraj 46-46. Stejarul Buzău este pe locul 8, penultimul în DNS, cu o singură victorie obținută runda precedentă cu Bucovina Suceava. În pauza competițională cele două echipe s-au întâlnit în meci test la Galați, iar RCM Galați s-a impus 27-12.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger