Home » » RUGBY: RCM Galați a învins, cu punct bonus, Stejarul Buzău

RUGBY: RCM Galați a învins, cu punct bonus, Stejarul Buzău


Rugby Club Municipal Galați a obținut a treia victorie stagională în ediția 2015 a Diviziei Naționale de Seniori. În etapa a V-a, gălățenii au jucat pe teren propriu cu RC Stejarul Buzău, echipă revenită în liga secundă după o perioadă de pauză. 

În jocul cu Stejarul Buzău, încheiat 34-17, gălățenii au culcat de șase ori balonul în terenul de țintă advers, astfel că au câștigat punctul bonus ofensiv. Responsabili cu încercările au fost: Dănăilă, Budajan, Brînza, Carabet, iar două dintre eseuri au fost transformate de Gabriel Partenie. 

După cinci etape din Divizia Națională de Seniori, ediția 2015, RCM Galați este pe locul patru în clasament cu 14 puncte din 4 jocuri, 80 de puncte marcate-63 încasate. Pentru RCM Galați urmează jocul cu liderul CSM București U 23. Jocul este programat să se dispute sâmbătă, 2 mai, de la ora 13.00, pe stadionul ”Olimpia” din București. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger