Home » » RUGBY: RCM Galați a luat bonusul defenisv la Suceava

RUGBY: RCM Galați a luat bonusul defenisv la SuceavaÎn Vinerea Mare, în Divizia Națională de Seniori s-au disputat jocurile din etapa a III-a. Seniorii de la Rugby Club Municipal Galați s-au deplasat la Suceava pentru jocul cu gazdele de la Bucovina. Jocul s-a încheiat cu victoria gazdelor 21-15, la pauză 13-8.

Punctele gălățenilor au fost marcate de: Ionuț Cosmiuc și Nicolae Purcel câte un eseu, Gabriel Partenie o transformare și Ionuț Pahonea o lovitură de pedeapsă. Pe parcursul jocului gălățenii au mai avut mai multe șanse de a marca printre care și două lovituri de pedeapsă. 

Chiar dacă ai pierdut jocul de la Suceava, gălățenii se pot consola cu punctul bonus defenisv ca urmare a înfrângerii la mai puțin de șapte puncte. În clasamentul DNS, după trei etape, RCM Galați a acumulat 9 puncte, esaveraj 46-40. 

Pentru RCM Galați urmează un nou meci în deplasare, în etapa a IV-a, sâmbătă, 18 aprilie, RCM Galați va juca pe terenul echipei sub 23 de ani a clubului Steaua București. Pe teren propriu RCM Galați va juca în etapa a V-a, 25 aprilie, cu RC Stejarul Buzău.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger