Home » , » TENIS: Florin Șipoș: „Galațiul a devenit capitala tenisului din România”

TENIS: Florin Șipoș: „Galațiul a devenit capitala tenisului din România”


La Lider Sportiv, de la Pro FM Lider FM, directorul turneelor de tenis ”Trofeul Municipiului Galați”, Florin Șipoș, a ”proclamat” Galațiul capitala tenisului din România. „Suntem singurul oraș din țară cu atâtea turnee internaționale, Galațiul a devenit capitala tenisului din România. Asta consider că este bine pentru oraș și pentru binele acestui oraș”, a spus Florin Șipoș la Lider Sportiv. 

La Baza Viva în acest an sunt programate 7 turnee internaționale de tenis. Prima dată vor intra în competiție băieții cu două turnee futures consecutive cu premii în valaoare de câte 10.000 de dolar: 4-10 mai și 11-17 mai. Apoi, vor urma trei competiții destinate fetelor, două turnee consecutive de 10.000 de dolari, între 25 și 31 mai, primul turneu, 1-7 iunie, al doilea, și unul de 25.000 de dolari, între 8 și 14 iunie. Pe lângă cele cinci turnee futures, la Baza Viva mai sunt programate alte două competiții internaționale, un Campionat European pentru copii cu vârsta de 12 ani și un turenu internațional sub egida Tenis Europe.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger