Home » , » BASCHET: Băieții de la Phoenix U au promovat în Liga Națională

BASCHET: Băieții de la Phoenix U au promovat în Liga Națională



În al doilea meci de la turneul final de promovare în Liga Națională de Baschet Masculin, echipa de băieți a clubului Phoenix U a obținut a doua victorie, 86-57 (23-1b, 23-17, 27-10, 13-12) cu CSU Știința București. Prin intermediul victoriei cu echipa din București, Phoenix U a ajuns la 4 puncte în clasamentul turneului final și indiferent de rezultatele din meciurile de vineri a promovat în Liga Națională de Baschet Masculin. 

În jocul cu Știința cel mai bun marcator al jocului fost  Harrison (Phoenix) cu 18 puncte. Ceilalți marcatori de la Phoenix U au fost: Pîrlog 15 puncte, Brown 12 puncte, Vîrnă și Cioacata câte 9 puncte, Chiriac 8 puncte, Popa 4 puncte, Țelinoiu 3 puncte, Bîlan și Badea câte 2. 

Vineri sunt programate ultimele jocuri din tunruel final de la ”Polivalentă”. De la ora 15.00, vor juca Poli Iași și CSU Știința București, iar de la ora 17.30, Phoenix U va juca cu Dinamo București. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger