Home » , » BASCHET: ”Dublă” amicală cu Moldova pentru echipa națională a României

BASCHET: ”Dublă” amicală cu Moldova pentru echipa națională a RomânieiEchipa națională femină a României, pregătită de managerul clubului Phoenix U, Florin Nini, va susține între 9 și 10 mai o ”dublă” amicală cu echipa națională similară a Republicii Moldova. Cele două jocuri test sunt programate să se dispute în Sala Sporturilor ”Dunărea”, cu începere de la ora 18.00, sâmbătă și de la ora 16.00, duminică.

În lotul pregătit de selecționerul Florin Nini se regăsesc și două jucătoare care au evoluat în sezonul recent încheiat la Phoenix U, Romina Filip și Gabriela Cursaru. Echipa României se pregătește pentru Eurobasket Women 2015 (Campionatul European), competiție ce se va desfășura în România, la Oradea și Timișoara, și Ungaria. România va juca la Eurobasket în Grupa A cu selecționatele: Frantei, Cehiei, Ucrainei si Muntenegru.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger