Home » , , » BASCHET: Florin Nini: ”Galațiul are nevoie de nouă sală polivalentă”

BASCHET: Florin Nini: ”Galațiul are nevoie de nouă sală polivalentă”După promovarea echipei masculine a clubului Phoenix U în Liga Națională, a crescut numărul echipelor de prima ligă care vor juca în Sala Sporturilor ”Dunărea”. La Lider Sportiv, de la Pro FM Lider FM, mangerul clubului Phoenix U, Florin Nini, a declarat că orașul nostru are nevoie de o Sală Polivalentă de 5-6 mii de locuri, în care să se organizeze evenimente de rang local și național. ”Orașul cu siguranță poate să facă un nou pas să continuăm dezvoltarea din punct de vedere al infrastructirii sportive. Ne mai trebuie o sală polivalentă, apar multe evenimente sportive, drept pentru care orașul are nevoie de o sală polivalentă de 5-6 mii de locuri, în care să ne bucurăm de evenimentele locale și naționale”. 

În prima parte a acestui an pe lângă jocurile obișnuite ale echipelor din campionat (Phoenix U băieți și fete, United, Arcada, CSU Danubius băieți și fete), în Sala Sporturilor ”Dunărea”, s-a mai disputat dubla amicală a naționalei feminine de baschet cu Moldova cât și turneul final de promovare în Liga Națională de Baschet Masculin. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger