Home » , , » BASCHET: Florin Nini: ”Vrem să încheiem acest an jubiliar pentru clubul nostru cu promovarea băieților în prima ligă”

BASCHET: Florin Nini: ”Vrem să încheiem acest an jubiliar pentru clubul nostru cu promovarea băieților în prima ligă”Managerul și inițiatorul clubului Phoenix U, Florin Nini, a vorbit la Lider Sportiv, de la Pro FM Lider FM, despre ultimul deziderat al clubului pe care îl conduce, în anul în care îmlinește 15 ani, promovarea în prima ligă a echipei de băieți: ”Acest an este jubiliar pentru clubul nostru. Împlinim 15 ani de la înființare și trebuie să terminăm și ultima cărămidă la construcția clubului, promovarea în prima ligă a băieților, după ce în urmă cu două sezoane au promovat în prima ligă fetele. Suntem aproape să terminăm acesată construcție a clubului unic în România”

În cei 15 ani de la înființare clubul Phoenix U a câștigat 11 titluri de campion la diferite categorii de vârstă cu juniorii clubului.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger