Home » , » BASCHET: Phoenix U, fără înfrângere în Liga Națională

BASCHET: Phoenix U, fără înfrângere în Liga NaționalăÎn ultimul meci de la turneul final de promovare în Liga Națională de Baschet Masculin, Phoenxi U, echipă ce a obținut încă de ieri promovarea în LNBM, a învins Dinmo București, cealaltă echipă promovată în LNBM. 

Vineri în ”Polivalentă”, Phoenix U a învins Dinamo 85-82 ( 18-27, 21-22, 20-17, 26 - 16), în jocul care a închis turneul final de promovare în prima ligă. Cel mai bun marcator de la Phoenix U a fost Iosif Pîrlog cu 20 de puncte. Au mai punctat pentru Phoenix U: Roland Brown 18 puncte, Bogdan Bălanică 17 puncte, Radu Vîrnă 9 puncte, Bryan Harrison, Andrei Popa și Șerban Bălan câte 2.

Cu o singură înfrângere, în sezonul regulat, clubul Phoenix U, club manageriat de Florin Nini, antrenorul echipei ce a promovat recent în LNBM, readuce baschetul de prima ligă în Galați după 15 ani de pauză.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger