Home » , » BASCHET: Phoenix U joacă promovarea în LNBM la Galați

BASCHET: Phoenix U joacă promovarea în LNBM la Galați


Federația Română de Baschet a anunțat locul de desfășurare al turneului final, final four, de promovare în Liga Națională de Baschet Masculin. Dreptul de organizare al ultimului act din liga secundă a fost câștigat de gruparea gălățeană Phoenix U. Turneul se va disputa între 13 și 15 mai, la Sala Sporturilor „Dunărea”. Pentru un loc în LNBM, Phoenix U va avea ca adversare: Dinamo București, CSU Știința București și Politehnica Iași. 

În prima zi de turneu miercuri 13 mai, de la ora 17.30, Phoenix U va juca cu Poli Iași, în celălalt meci al zilei de la ora 15.00, vor juca cele două echipe din București, Dinamo și CSU Știința. Joi, 14 mai, de la aceeași oră, 17.30, Phoenix U va întâlni Știința București, iar de la ora 15.00, Dinamo va juca cu Poli Iași. Vineri, 15 mai, de la 17.30, Phoenix U va juca derby-ul turneului cu Dinamo București, iar Știința București va juca cu Poli Iași, de la ora 15.00. Promovează în Liga Națională de Baschet Masculin primele două clasate din urma jocurilor de la ”Polivalentă”

Phoenix U a încheiat faza semifinală din Liga I pe primul loc fără înfrângere. De altfel, Phoenix U este singura echipă din ”careul de ași” neânvinsă în semifinale.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger