Home » » BASCHET: Phoenix U, o echipă de 10! 10 victorii din 10 jocuri în semifinale!

BASCHET: Phoenix U, o echipă de 10! 10 victorii din 10 jocuri în semifinale!În ultima etapă din semifinalele Ligii I masculine, Phoenix U a obținut a zecea victorie, din zece posibile. Chiar dacă aveau asigurată prima poziție în semifinaale, cu câteva etape înainte de final, băieții de la Phoenix U au învins în ultima etapă din semifinale CSM Miercurea Ciuc. 

Gălățenii s-au impus în fața harghitenilor 68-43, pe sferturi: 17-11, 18-15, 23-8, 10-9. Cel mai bun marcator al ultimului meci din semifinale a fost Ciocată cu 16 puncte. Ceilalți marcatori de la Phoenix U, din a zecea victorie, au fost: Vîrnă 10 puncte, Harrison și Brown câte 9, Sava și Bălănică câte 6, Popa 4, Țelinoiu 3,  Chiriac și Pîrlog câte 2.   

Phoenix U a încheiat grupa semifinală din Liga I masculină cu 10 victorii din 10 jocuri, 20 de puncte, singura echipă fără înfrângere din semifinale. Pentru gruparea gălățeană urmează turneul final (final four) de promovare în Liga Națională de Baschet Masculin.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger