Home » , » BASCHET: România a surclasat Moldova în primul amical de la ”Polivalentă”

BASCHET: România a surclasat Moldova în primul amical de la ”Polivalentă”Primul meci de verificare, din cele două, dintre selecționatele feminine ale României și Republicii Moldova, programate în acest final de săptămână la Galați, în Sala Sporturilor ”Dunărea”, a fost câștigat, la scor, de România 113-22. 

Pe sferturi echipa pregătită de Florin Nini s-a impus 31-3, 35-5, 17-8, 30-6. Pentru echipa națională a României au evoluat și cele două jucătoare de la clubul Phoenix U, Romina Filip, marcatoare a 8 puncte, două coșuri de 3 și unul de 2 puncte, și Gabriela Cursaru, marcatoare a unui coș 2 de puncte. De remarcat că selecționata Republicii Moldova a marcat primul coș când România conducea cu 14-0. 

Cele două echipe se vor întâlni, tot în meci amical, și mâine, duminică, 10 mai, de la ora 16.00, la Sala Sporturilor ”Dunărea”.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger