Home » , » FOTABL: Cristi Munteanu: ”Trebuie să profităm de orice fărâmă de speranță”

FOTABL: Cristi Munteanu: ”Trebuie să profităm de orice fărâmă de speranță”La Lider Sportiv, de la Pro FM Lider FM, Cristi Munteanu, team-managerul FC Oțelul a declarat că echipa pe care op conduce trebuie să facă orice pentru a termina pe un loc cât mai sus în ierarhia finală din Liga I. ”Trebuie să facem tot ce ține de noi pentru a termina cât mai sus în clasamnet. În vară este posibil orice. Sunt probleme la multe echipe în România, la Petrolul, U Cluj-Napoca, FC Brașov, Astra Giurgiu. Trebuie să profităm de orice fărâmă de speranță pentru că nu se știe ce va fi de la vară”. 

Până la finalul sezonului Oțelul mai are de disputat trei jocuri, două pe teren propriu, primul duminică, 17 mai, de la ora 18.30, cu Ceahlăul Piatra Neamț, iar al doilea sâmbătă, 23 mai, de la ora 16.00, cu ”U” Cluj Napoca. Ultimul meci din acest sezon va fi jucat de Oțelul joi, 28 mai, de la ora 20.00, la Tîrgu Mureș, cu ASA. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger