Home » , » FOTBAL: Andrei Miron, despre lupta la titlu în Liga I: ”Vreau să-i încurcăm și pe cei de la Tîrgu Mureș”

FOTBAL: Andrei Miron, despre lupta la titlu în Liga I: ”Vreau să-i încurcăm și pe cei de la Tîrgu Mureș”


Prezent în studioul Lider Sportiv, de la Pro FM Lider FM, stopper-ul Oțelului, Andrei Miron, a vorbit despre victoria de pe ”Arena Națională” cu FCSB: ”Înainte de meci cei de la Steaua se credeau câștigători. Au intrat în teren ca și cum meciul ar fi fost câștigat de dinainte, jucătorii erau relaxați. Steaua nu mi s-a părut o echipă deosebită”. 

Despre  duelurile cu steliști Papp și Rusescu, în urma cărăora cei doi jucători de la FCSB vor lipsi până la finalul sezonului, Andrei Miron a spus: ”Au fost două contacte normale, puteam să fiu eu în locul lor. Așa a fost să fie. După meci nu am primit reproșuri de la Steaua, nici nu aveam de ce, nu a fost ceva ieșit din comun”.  

Fundașul gălățean a vorbit la Lider Sportiv și despre lupta la titlu în Liga I: ”După mine nu ar trebui să câștige titlul Steaua. ASA Târgu Mureș este o echipă matură, omogenă, un grup, o echipă foarte bună. Aș vrea ca titlul să depindă de meciul nostru de la Tîrgu Mureș, să-i încurcăm și pe cei de la ASA, să decidem noi titlul anul ăsta”.   
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger