Home » , » FOTBAL: Andrei Miron: ”Sper să fiu convocat în continuare la naționala de tineret și să arăt că fotbalul din Galați este unul bun”

FOTBAL: Andrei Miron: ”Sper să fiu convocat în continuare la naționala de tineret și să arăt că fotbalul din Galați este unul bun”La ultima acțiune a echipei naționale U 21 a României, FC Oțelul a fost reprezentat de doi jucători, atacantul Alexandru Tudorie și fundașul Andrei George Miron. La Lider Sportiv, de la Pro FM Lider FM, stopper-ul gălățean a vorbit despre convocarea sub triclor: „A fost o experiență plăcută. Am jucat puțin. Sper să fiu convocat și la următorul meci, din 16 iunie, și să o fac cât mai bine, să arătăm că fotbalul din Galați este unul bun”.

Ultima acțiune a naționalei de tineret a fost dubla amicală cu Cipru și Islanda de la Târgu Mureș. Fundașul gălățean a intrat pe teren în minutul 80 al jocului cu Islanda încheiat 3-0 pentru România. Următoarea acțiune a echipei naționale de tineret va fi la 16 iunie, când România va debuta în preliminariile EURO 2017, găzduit de Polonia, cu Armenia.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger