Home » , » FOTBAL: Cristi Munteanu: ”În sport bugetul face diferența”

FOTBAL: Cristi Munteanu: ”În sport bugetul face diferența”La Lider Sportiv, de la Pro FM Lider FM, Cristi Munteanu, a declarat că deși în iarnă a fost ofertat de alte echipe din Liga I a rămas alături de Oțelul: ”Trebuie să recunosc că pe mine m-a interesat, și mă interesează, doar Oțelul. Poate să mă sune și Real Madrid! În iarnă au fost discuții și puteam să plec, dar nu am dat curs ofertei pentru că eu cred în echipa asta. Mă simt dator față de Oțelul, la un moment dat în cariera mea de jucător Oțelul a fost clubul la care m-am reafirmat, clubul care m-a redat fotbalului mare”. 

În aceeași intervenție de la Lider Sportiv, Cristi Munteanu a ținut să precizeze căpoziția din clasament a echipei este din cauza bugertului avut: ”Poziția noastră din clasament face ca lumea să mă judece, dar lumea trebuie să știe că am făcut tot ce mi-a stat în putință, eu alături de Ovidiu Burcă și Vlad Răpișcă. Nu voi pleca de la echipă. În sport bugetul face diferența”
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger