Home » , » FOTBAL: Deplasări dificile pentru Metalosport și Sporting Liești în Liga a III-a

FOTBAL: Deplasări dificile pentru Metalosport și Sporting Liești în Liga a III-aCele două echipe gălățene din Liga a III-a, Metalosport și Sporting Liești vor juca în deplasare în etapa a XXII-a. În seria I, Sporting Liești se va deplasa la Rădăuți pentru jocul cu echipa loacală Bucovina Rădăuți. Înaintea jocului, ce se va disputa vineri, 1 mai, de la ora 18.00, pe stadionul ”Municipal” din Rădăuți, cele două echipe sunt despărție de un loc în clasamentul seriei I din Liga a III-a. Lieștiul este pe 10 cu 12 puncte din 17 jocuri, în timp ce Bucovina Rădăuți este pe 8 cu 22 de puncte din 18 jocuri.

În seria a II-a, Metalosport se va deplasa în județul Călărași, la Modelu, pentru jocul cu Inainte Modelu. În clasament distanța dintre cele două echipe este de două locuri, Metalosport este pe 11 cu 17 puncte din 27 de jocuri, iar  gazdele jocului de pe stadionul ”Vasile Enache” din Modelu, sunt pe locul 8 cu 30 de puncte din 21 de jocuri.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger