Home » , » FOTBAL: Metalosport a încheiat sezonul pe locul 9, Lieștiul pe 10

FOTBAL: Metalosport a încheiat sezonul pe locul 9, Lieștiul pe 10Cele două echipe gălățene din Liga a III-a, Mertalosport și Sporting Liești, au încheiat sezonul cu rezultate diametral opuse. Dacă în seria I Metalosport s-a impus cu 1-0 la Tulcea pe terenul celor de la Delta Dobrogea, Lieștiul a închieat sezonul cu o înfrângere 1-4, la Roman cu echipa locală SCM Petrotub. Pentru Metalosport golul a fost marcvat de Mihu în timp ce pentru Sporting Liești a înscris Voicu. 

Cu victoria de la Tulcea, Metalosport a încheiat sezonul revenirii în Liga a III-a pe locul 9, în seria a II-a, cu 27 de puncte din 26 de jocuri, 7 victorii, 6 remize, 31 goluri marcate-45 încasate. Lieștiul a terminat al doilea sezon consecutiv în Liga a III-a pe poziția a X-a, în seria I, cu 15 puncte din 22 de jocuri, 4 victorii, 3 remize, 25 goluri marcate-49 încasate.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger